2010. november 30., kedd

108 tipp az ünnepi hangulat megalapozásához és a kikapcsolódáshoz / 1-4.



Ideje, hogy a karácsony gyakorlatilag is megteljen azzal a vidám örömmel, amit képzeletben társítunk hozzá. A decemberi Ezo tér magazinban csak az első hétre szóló tippek fértek el, de itt, a blogon folyamatosan töltjük a tippeket, és december 20-ig felkerül az oldalra mind a 108 ötlet. A magazinban tehát már alapoztunk az ünnepekre, az első 4 tippet ott megtalálod, itt jön a folytatás.
Vedd le a pórázt melegségre vágyó, szeretetteljes énedről, és add át magad az ünnepi hangulatnak!

A decemberi Ezo tér magazinban található tippek emlékeztetőül:
(részletesen el tudod olvasni őket a lapban)

Első hét: Testi-lelki alapozás

1. tipp: Kényeztesd magad!
Sokan annyira megfosztottuk magunkat minden kényezte­téstől, hogy már azt hisszük, ostoba vagy önös dolog. Holott egyáltalán nem az…

2. tipp: Ne félj adni!
Meg kell tanulnunk megkülönböztetni az egészséges adást a túlzott gondoskodástól, amelytől áldozatnak érez­zük magunkat, mások pedig neheztelnek ránk. Mikor adunk „jól”?

3. tipp: A hála és az elfogadás varázslata
A hála és az elfogadás két olyan varázslat, amelyek biztosan működnek, mindegy, kik vagyunk, mindegy, hol vagyunk vagy mink van. Engedd el az ellenállásodat!

4. tipp: Munkahelyi szerepek
Hagyd, hogy lényed átragyogjon a munkádon! Arra törekedj, hogy mások is megcsillogtathassák magukat, azaz ne csak a feladatukat lásd bennük.


És akkor induljunk tovább a 108 tipphez – még mindig tart az alapozás, ezért még előnyben részesülnek a lelki témájú tippek, de szerdától már jönnek a lakásdíszítéssel, ajándékozással, főzéssel, stb. kapcsolatos gyakorlati tanácsok is!


Látogass vissza minden nap!

Mái-Kovács Anikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése