2009. november 16., hétfő

Spiritualitás az üzleti életben – 2. rész

Amikor azt a munkát végzed, ami tökéletes összhangban áll a lelkeddel és a személyiségeddel, minden rendben halad. Karriered magasan felfelé ível, s nincs az az akadály, amely megállíthatna utad során. Lendületed mindennap új erőre kap, hiszen tudod, miért dolgozol, ismered a célodat, s ez visz napról-napra előre. De mi történik abban az esetben, ha nem azt a munkát végzed, ami örömmel és elégedettséggel tölt el? Ez sajnos mindennapi történet. A legtöbb ember nem azt végzi, amit szeretne, nem azzal él, akivel szeretne. És nem tudja, vagy nem fogadja el, hogy rendelkezünk egy olyan képességgel, amelyet úgy neveznek: teremtés.

Aki nem a helyén van, az nem is elégedett. Aki nem használja eredendő képességeit, ambícióit, az nem halad megfelelően előre az életében. S aki panaszkodik a rossz körülményeire, az nemhogy nem kap jobbat, de a megerősítés miatt örökre a sárban ragadhat. Hallottál már ilyen emberekről? Valamilyen szinten talán te is közéjük tartozol? Légy őszinte magadhoz, a saját gondolataidat csak az hallhatja meg, akinek, akinek engedélyt adsz erre.

A spiritualitás az üzleti életben nem a fentiekről szól. Segítséget nyújt abban, hogy a megfelelő időben, a megfelelő helyen légy, s olyan szavakat ejts ki ajkaidon, amelyek előrébb visznek, építően hatnak a jövődre. Tudod, miben rejlik ennek a nyitja?


2. kulcs:

Megnyílás, összekapcsolódás a Magasabb Szellemiséggel

Amikor elszánod magad arra, hogy a Magasabb Szellemiségtől kérsz tanácsot életednek minden területén, megdöbbentő dolgok fognak történni körülötted. Valahogyan a legjobb lehetőségekre bukkansz, és állandóan lesz elegendő erőd ahhoz, hogy folyamatosan haladj az utadon, felfelé, a magaslatokba. Itt van az pont, hogy engedélyt kell adnod lelked, lényed magvainak, hogy összekapcsolódhassanak az általad elfogadott Teremtő Erőkkel, Akik (Aki) minden pillanatban ellátnak a megfelelő útmutatással, energiával. Csupán meg kell tanulnod elfogadni, s hittel követni minden tanácsot, amit kaptál. (Amikor elkezdtem a módszert alkalmazni, megdöbbenve tapasztaltam, hogy a segítségkérésemtől számítva rövid időn belül megérkeztek a válaszok. Szerettem volna kitörni a hétköznapjaimból, s kaptam sok ötletet, tervet, amelyet azután bedugtam a fiókomba, s nem foglalkoztam velük.)


Lényeges elemek
:
Segítségkérés, társulás a Szellemi Erőkkel
Elfogadás


Hogyan?
A segítségkérésre több változat létezik. A számomra legjobban bevált fohászt adom át Neked, s bízom abban, hogy számodra is hasznot hoz életednek minden területén.

"Istenem, Istennőm, kérlek, adjatok lehetőséget életem felemelésére, jövőképem megvalósítására. Segítsetek, hogy nyitott szemmel és szívvel járhassak, s megtaláljam azt a munkát, amely által segítséget nyújthatok embertársaimnak, miközben az életem megtelik bőséggel és gazdagsággal. Kérlek, mutassátok meg, hogyan szolgálhatom a Világot.
Köszönöm.”

Minden reggel végezd el ezt a rövidke invokációt egy hónapon keresztül, s figyelj, milyen lehetőségek áramlanak be életedbe, milyen gondolatok merülnek fel benned. Ne szelektálj, csak írj le minden ötletet, hogy később majd válogathass, melyiket valósítod meg elsőként. Minden alkalommal egy kereső programot aktiválsz tudatalattidban, s így válsz képessé arra, hogy megtaláld a számodra megfelelő lehetőségeket. Ez a módszerben rejlő mágia.

Amikor kinyújtod karjaidat a Teremtő felé, a válasz gyorsan megérkezik. S ha az összekapcsolódás vágya a szíved legmélyén gyökeredzik, a változás megjelenik életedben. Hittel, s bizalommal kell táplálnod, s ápolnod ezt a kapcsolatot őszinte szereteteddel és tiszteleteddel.

Válóczi Teri
Spirituális vállalkozásfejlesztési tanácsadó
06-20-331-0600

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése